Participants

Col·legi Claret

Edifici Ajuntament (Antiga Escola  Pia)


Som un grup de Lletres de 4t  d'ESO

Maria Serrano, Cristina Casany, Lucia Otegui, Lorenzo Santiago, Paula Fructuoso, Marta Molina, Judit Ruiz, Maica Valle, Pol Gómez, Carol Vélez, Sara Roca, Laura Garcia, Sílvia Prunés, Amanda Ruiz, Daniel Almazán, Pablo Asensio, María Pajares, Mario Colomera, Carla Bastante, Carla Valero, Alex Reina, Genís Rodríguez i Clàudia Garcia.

Escola-taller Xalest

Parc de Can Gambús


Som l'escola Xalest i hem decidit ensenyar-vos quantes possibilitats hi ha al Parc de Can Gambús. Catalogarem l'edifici a on hi ha actualment el restaurant "La Capella", a més d'unes ruïnes que es troben a dins del parc. 

Hem escollit aquest parc perquè està molt a prop de la nostra Escola i perquè és genial per anar a fer la classe d'Educació Física.

Ens ho passarem genial mentres gravem i muntem totes les imatges del parc. 


Fins aviat!

Escola Xaloc

Casa Ponsa (Arxiu Històric)Som els alumnes de segon i tercer de PQPI D' hoteleria de l'escola Xaloc de Sabadell, i els nostres profes Pere i Llúcia. Som un grup de nou nois i noies que tenim entre 18 i 20 anys.
El curs 13-14 ja vam participar en  "El Patrimoni al desQobeRt” conjuntament amb Xalest.
Aquest curs 14-15 dins del crèdit de Aprenentatge i Servei farem un QR sobre la casa Ponsà, on actualment esta ubicat l'Arxiu Històric de Sabadell, al Carrer Industria.
Tenim previst una visita a la casa Ponsà.
Ja us anirem explicant mes coses.

Mariama, Pamela, Judith, Eric, Ismael, Oriol, Gerard, Joel i Serafin.

Institut Jonqueres

Barri de Can Deu

GRUP DE 4T INSTITUT JONQUERES

Són alumnes de 4t que en hores extraescolars han començat a treballar sobre el barri de Can Deu. Lo més aviat possible passarem fotos. El nostre treball, a més a més, del vídeo promocional serà un power-point per penjar-lo en el blog, i com a feina de recerca i que donarà a conèixer com és el barri i la seva població.

Institut les Termes

Cercle Republicà Federal


GRUP DE 4t D'ESO
OPTATIVA DE MÚSICA
Són un grup de 17 alumnes de 4t d'ESO que fan l'optativa de música.
Són 9 noies (Gala, Tamara, Alba, Aymara, Miriam, Lídia, Maria, Laura i Aina) i 8 nois (Víctor, Arnau, Óscar, Mario, David, Fernando, Sergio i Gabriel).
El projecte l'encaren en moltes ganes. vam anar d'excursió la setmana passada al cercle Federal Republicà per fer fotos i per veure com és i de quants espais disposem.
Abans d'anar d'excursió van fer per grups uns mini-guions de com farien la seva pel·lícula.

Avui posarem en comú les fotos i hauran de retocar els seus guions per a més endavant entre tots fer el definitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada